Het diëtistisch consult (6edruk)
Docent

Docent

Dit deel van de website bevat materiaal voor docenten. Dit materiaal en het studentvolgsysteem zijn alleen toegankelijk voor docenten met een docentaccount.
U ontvangt dit account bij aanvraag van een docentexemplaar. 

 

U kunt met een docentaccount de volgende onderdelen raadplegen:

   • studietaken
   • video’s
   • observatielijsten
   • toetsen

 

De studietaken voor de practica en de toetsen maakt de student online. Via het studentvolgsysteem kunt u uw studenten hierbij op afstand begeleiden.

 

De extra mogelijkheden van een docentaccount

Met een docentaccount kunt u alle onderdelen van de website gebruiken. U heeft daarbij de beschikking tot de volgende extra voorzieningen:

 

De docentenhandleiding

De uitgebreide docentenhandleiding voor de lessen, practica en oefenen met simulatiecliënten is opgenomen onder het alleen voor docenten toegankelijke gedeelte. U kunt de handleiding downloaden en printen of op uw computer of tablet bekijken.

 

Het juiste antwoord

Als u als docent bent ingelogd in het systeem, dan ziet u bij elke vraag direct het modelantwoord

 

Studentvolgsysteem

Veel docenten vinden het prettig om te zien wat de vorderingen van hun studenten zijn in het gebruik van de cursus. Daarom bevat de website een studentvolgsysteem. Meer uitleg hierover vindt u hier.

 

Aanwijzingen alleen voor uw eigen studenten 

Het is mogelijk om op de pagina's opmerkingen te plaatsen die alleen uw eigen studenten te lezen krijgen. Die opmerkingen zijn alleen leesbaar voor uw studenten als zij uw code koppelen aan hun account. Meer uitleg hierover vindt u hier.

 

Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze helpdesk.

 

Tip: deze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet.

Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet.